• Magyar
  • Romana
 
Rólunk
Képzések
Aktuális programok
Szakember keresés
Kapcsolat

 
Nyomtatás E-mail

Az SKR ROMANIA...

Az SKR ROMANIA Trade and Consulting Co. S.R.L./Kft.-t Péter Gábor - aki 1990 óta tart kurzusokat, vezet tréningeket Erdélyben - alapította 1992-ben, Sepsiszentgyörgyön. Cégünk, legjobb ismereteink szerint, Romániában elsőként kezdett működni a humán menedzsment területén.

Az SKR ROMANIA szemináriumok, kurzusok és tréningek tartásával, valamint szakember-kiválasztó programokkal, vezetési és személyzeti tanácsadással juttatja hozzá az egyént, a csoportot és a szervezetet azokhoz a humán eszközökhöz, technikákhoz, amelyek alappillérei a kiegyensúlyozott életvitelnek, a szervezetek humán erőforrás menedzsmentjének, a sikeres cégvezetésnek.

Az SKR programok úgy vannak megtervezve, hogy a kommunista diktatúrát követő társadalmak sajátosságait figyelembe véve, a lehető legtöbbet hozzák ki  mind az egyénből, mind a szervezetből.

Az SKR programok az egyén, a csoport és szervezet nélkülözhetetlen változásának és fejlődésének kulcsai. Filozófiája középpontjába az embert helyezi, hiszen egy szervezet sikere és kudarca egyaránt az emberen múlik.

Az SKR ROMANIA úttörő szerepet vállalt Erdélyben, ezen belül Székelyföldön, a Személyes Hatékonyság, a Szolgáltatás Menedzsment és a Vezetési kultúra humán vonatkozásaiban.

Minden évben több száz ember kerül kapcsolatba az SKR programokkal: tanulja meg önmagát és érvényesülésének lehetőségeit, ismeri meg a rendelkezésére álló  erőforrásai főbb jellemzőit.

Az SKR ROMANIA programjain való részvétel, az egyes ember tekintetében, lehetővé teszi a személyes kibontakozás elmélyítését; egy szervezet vonatkozásában pedig azt, hogy az emberi tényező hatékonyabban épüljön be a vállalat, a szervezet életébe.
 

 

 

   
   

“Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.”

“Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.” http://www.infoeuropa.ro